Sunday, 17 July 2016

Segmen Sesuci Lebaran By Hani Rahman




Hai Hai Hai! Sementara ada masa terluang ini jom pakat ramai-ramai kita upgrade ukhuwah dan kenalan dengan menyertai  Segmen Sesuci Lebaran By Hani Rahman.

Based on pengalaman, menyertai segmen sebegini dapat meningkatkan jumlah kenalan (lebih senang lagi, meningkatkan jumlah follower). Jika anda juga baru mula untuk ber’blogging’ jangan malu-malu untuk menyertai. Tak salah dan tak merugikan.

Semoga membawa kebaikan dan keuntungan untuk kita semua.


Salam XOXO.

================================================================




Assalmualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua ... Mesti semua masih dalam mood raya kan ... Trafik blog pun nampak nyer beraya jugak kan ... So sesaje jer buat segmen untuk menaikkan kembali trafik di samping menambah kenalan dan menghilangkan kebosanan ...

Syarat-syarat :-
1. Follow blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest
2. Add FB Hani Rahman
Twitter @HaniFadhlina
3. Buat entry, buh banner kat atas tu & backlink ke entry nie ...
4. Tinggal kan link entry korang kat entry nie jer ...
5. Nanti saya akan senaraikan peserta dan kita kena sesame blogwalking ...

Dah tamat nanti saya akan pilih 10 blog untuk disenaraikan dalam Bloglist Sesuci Lebaran ... Harap-harap dapat sambutan ... 

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

6 comments:

  1. Good luck..

    Singgah dr segmen sama....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck..

    Singgah dr segmen sama....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana sudi join Segmen Sesuci Lebaran ... Jom skodeng sape itu ... http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/senarai-peserta-segmen-sesuci-lebaran.html ... Pada yang belum join, meh ler memeriahkan suasana ...

    ReplyDelete
  4. Singgah daripada segmen yang sama.. good luck yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya..Ucing Singgah Dari Segmen yang sama (>.<)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete